2015-07-19 08:31:55• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Kirobbanó formában van!

Napi horoszkóp július 19-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold az Oroszlán jegyében áll, és ön ragyogóan érzi magát. Rendkívül eseménydús napot fog megélni, mindenekelőtt akkor, ha jó barátokkal tölti el az időt. Rendezzen egy kerti partit.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Csak és kizárólag önön múlik, milyen lesz a hétvége utolsó napja. Elzárkózhat, avagy kitárulkozhat a világ előtt. Áthidaló megoldás: mondjon le a megerőltető kirándulásokról, helyette menjen el kávézni a barátnőjével. Egy váratlan meghívásra ne mondjon nemet.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ma már egészen más szemmel nézi majd a világot. Minden szebb, színesebb, kellemesebb lesz! Kirobbanó formában van, a jó hangulatát semmi sem tudja elrontani. Az élet szép! Az este is gyönyörűnek ígérkezik.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold helyzete miatt a legjobb hangulatban tölti a napot. Mit szólna egy kiránduláshoz, például a legközelebbi strandhoz? Baráti körben érezheti majd a legjobban magát.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold még az Oroszlán jegyében áll. Kisugárzása karizmatikusabb, mint valaha, hála a kedvező csillagállásnak. Viharos gyorsasággal nyeri el az emberek rokonszenvét. Már is érvényes: ne maradjon egyedül otthon, odakint egy világ vár önre, tele csodákkal és mesés találkozásokkal.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Vénusz már a Szűz jegyében jár. Ma igyekezzen mindenből a legfrissebbet fogyasztani, gyümölcsből, zöldségből, és lehetőleg kerülje a húst tartalmazó ételeket. Fogyasszon minél több ásványvizet, és mozogjon legalább két órát a levegőn. Ha ezt betartja, akkor jó formában lesz, tele energiával!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Az ön számára is csupa kellemes dolgot ígér ez a nap. Békés, kellemes, barátságos hangulatban lesz. Este egy kisebb meglepetés vár Önre.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Senki sem fordul ön felé komoly elvárásokkal, mégis feszültnek érzi magát. Többet szeretne, mint amennyi lehetséges, ez sehova sem vezet... Próbáljon meg ellazulni, és engedje szabadjára a gondolatait. Semmit se sajnáljon önmagától!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ha el szeretné kerülni a veszekedéseket, egy kicsit át kell programoznia magát - legyen türelmes és elnéző, legyen megértéssel mások iránt. Ne adja fel, ha valami nem sikerült. Este üljön be egy kávézóba néhány barátjával, beszélgessenek, nevessenek, mindez pompásnak ígérkezik.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Reggelinél már vidám lesz a hangulat. Később elég sok időt hagy veszendőbe menni, pedig annyi mindent csinálhatna. A bolygók fokozzák a mozgásigényét. Az este sem lesz igazán pihentető, viszont annál változatosabbnak ígérkezik.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Boldognak ígérkezik ez a nap. Az Oroszlán jegyében álló Hold igazán szórakoztatóvá teszi önt, sok változatosságra, beszélgetésre lesz szüksége. Minél több ember van ön körül, annál jobban érzi magát. Nagyon rugalmas tud lenni, még este is kapható egy kis tréfálkozásra.

Halak: II. 19. - III. 20.
Szellemileg élénk, de a testi frissessége hagy némi kívánnivalót maga után. Mit szólna egy kellemes piknikhez egy virágos mezőn, finom ételekkel, friss levegővel, és kellemes társasággal?

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: